2015 Türk Eğitim Vakfı Burs Başvurusu Yapan Öğrencilerin Dikkatine
1 Ekim 2015 | 07:55

Türk Eğitim Vakfı burs başvurusu yapan öğrencilerimiz 19.10.2015 mesai bitimine kadar  aşağıda belirtilen evrakları hazırlayıp Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen teslim etmeleri ve Fakülteleri için belirtilen tarih ve saatte mülakat için Öğrenci Danışma Merkezi'nde hazır olmaları gerekmektedir.

TÜRK EĞİTİM VAKFI BURSU MÜLAKAT SAATİ VE TARİHİ (2015-2016)
FAKÜLTELER KONTENJAN MÜLAKAT TARİHİ MÜLAKAT SAATİ
SAYISI
EDEBİYAT FAKÜLTESİ  5 23.10.2015 09.30  SABAH
FEN FAKÜLTESİ  5 21.10.2015 09.30  SABAH
GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ     5 21.10.2015 09.30  SABAH
HUKUK FAKÜLTESİ  4 21.10.2015 13.30  ÖĞLEDEN SONRA
İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ  4 21.10.2015 13.30  ÖĞLEDEN SONRA
MİMARLIK FAKÜLTESİ  2 23.10.2015 09.30  SABAH
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  5 22.10.2015 09.30  SABAH
POLATLI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ  2 22.10.2015 15.00  ÖĞLEDEN SONRA
SAĞLIK BİLİMLER FAKÜLTESİ  2 22.10.2015 13.30  ÖĞLEDEN SONRA
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2 22.10.2015 15.00  ÖĞLEDEN SONRA
TEKNOLOJI FAKÜLTESİ  2 22.10.2015 13.30 ÖĞLEDEN SONRA
TIP (İNGİLİZCE) FAKÜLTESİ  2 22.10.2015 09.30  SABAH
TIP FAKÜLTESİ  4 22.10.2015 09.30 SABAH
TOPLAM 44

Başvurularımız 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecektir.

NOT: TEV Bursuna başvuru yapan öğrencilerimiz, TEV Web sayfasından https://www.tev.org.tr/guncel/default/GUNCEL/82/0/0 Başvuru Formunu da doldurup aşağıda belirtilen bütün evrakları ile birlikte Fakültelerinin yukarıda belirtilen Mülakat  tarihine kadar Gazi Üniversitesi Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen teslim edeceklerdir.

ÖĞRENCİ DANIŞMA MERKEZİNİN İSTEDİĞİ EVRAKLAR

1.  Başvuru sırasında doldurmuş olduğunuz fotoğraflı Gazi Üniversitesi Sosyal Durum Belirleme, Burs ve Kısmi Zamanlı İş Başvuru Formu( her öğrenci kendisi imzalayacak).

2. Yükseköğrenime yeni kayıt yaptıranlar; LYS, YGS, DGS ve ÖSYS Sonuç Belgelerinin örneğini,

3.  Ara sınıfta okuyan müracaatçılar için öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları ve genel not ortalamasını gösteren not dökümü belgesi (transkript)  (Gazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabilirsiniz)

4. Öğrenci belgesi,

5. Bir adet vesikalık fotoğraf,

6. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

7. Öğrenci engelli ise durumunu kanıtlayan kanıtlayan resmi belge,

8. İkametgah Belgesi

9. Nüfus müdürlüğünden alınacak olan ailede oturan birey sayısını gösteren Nüfus kayıt örneği

10. Aile çalışanlarının iş yerlerinden alınmış Maaş Bordrosu veya emekli cüzdanı fotokopisi yada ailenin gelirini gösteren belge,

11. Anne veya Babanın işsiz olması durumunda SGK’ya ya da Ticaret Odasına kayıtlı olmadığına dair belge,

12. https://www.turkiye.gov.tr/tapu-bilgileri-sorgulama adresinden anne - baba adına kayıtlı mal varlığını gösterir döküm belgesi) ekleyerek, başvuru formunun ilgili alanları imzalanarak Öğretim Kurumlarının Öğrenci İşlerine veya Burs Ofisine verirler.

13. Kiracı iseniz (Anne, babanızın ya da sizin adınıza tahsis olmuş)  kira kontrat fotokopisi

14. Bir tane eviniz var ve bu eve ait kredi kullanmış iseniz kredi kullandığınız bankadan (Anne, babanızın ya da sizin adınıza tahsis olmuş) kredi izleme ve ödeme planı,

15. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Provizyon Sorgulama Belgesi (e-devlet internet sitesinden alınabilir.)

16. Ailede öğrenci kardeş varsa öğrenci belgesi,

17. Anne Baba boşanmış ise mahkeme kararı fotokopisi ya da vukuatlı nüfus kaydı örneği,

18. Anne yada baba vefat etmişse vukuatlı nüfus kaydı örneği,

19. Anne ya da Babanın şehit ya da gazi ise bunu bildirir resmi belge,

TÜRK EĞİTİM VAKFININ İSTEDİĞİ EVRAKLAR

• TEV'in web sayfasından temin edilecek "TEV Burs Başvuru Formu"na;
  • Yükseköğrenime yeni kayıt yaptıranlar; LYS, YGS, DGS ve ÖSYS Sonuç Belgelerinin örneğini,
  • Ara sınıflarda öğrenim görenler; Öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları, genel not ortalamasını gösteren öğretim kurumundan onaylı not dökümü belgesini (transkript).
  • Tüm Öğrenciler;"TEV Burslusu Vicdani Yükümlülük Belgesi" (Okunup imzalanacaktır, Başvuru Formu ekinde internetten çıkacaktır.),
  •  Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile fertlerinin gösterildiği belge),
  •  Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (Muhtarlıktan İkametgah Belgesi de alınabilir),
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğraf,
  •  Öğretim kurumundan alınmış onaylı öğrenci belgesi,
  • https://www.turkiye.gov.tr internet adresinden alınabilecek "Adli Sicil Kaydı" dökümü,
  • Ailenin mali durumunu gösteren onaylı belgeler (Maaş bordrosu, serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin fotokopisi, emekliler için aylık maaşı gösterir belge, geliri olmayan anne ve baba için Sosyal Güvenlik Kurumundan anne ve baba adına kayıt olmadığına dair belge (ilgili kurum veya e-devlet internet sitesinden alınabilir.),
  • https://www.turkiye.gov.tr/tapu-bilgileri-sorgulama adresinden anne - baba adına kayıtlı mal varlığını gösterir döküm belgesi) ekleyerek, başvuru formunun ilgili alanları imzalanarak Öğretim Kurumlarının Öğrenci İşlerine veya Burs Ofisine verirler.