GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2019 YEMEK BURSU
2 Mart 2020 | 11:42

Üniversitemizin, başarılı (Genel not ortalaması en az 2.00 ve artık yılı olmayan) ve İhtiyacı olan 3000 öğrencisine yemek bursu verecektir. Şartlara uygun olan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen evrakları hazırlayarak SKS Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri Birimi'ne şahsen başvurmaları halinde gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra uygun görülenlerin Jet kartlarına yemek bursu tanımlanması için Halkbankasına iletilecektir.

NOT: Burs tahsisi kontenjanla sınırlıdır
  Liste için TIKLAYINIZ.
.

• İstenilen Evraklar:

Öğrenci;

1. 1 Adet Kimlik Fotokopisi
    2. 1 Adet Resim
    3. 1 Adet Onaylı Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihli)
    4. 1 Adet Onaylı  Transkript (Güncel Tarihli)
    5. Öğrencinin Çalışmadığına dair SGK Provizyonu ve Hizmet Dökümü(Barkodlu Tescil Kaydı)  SGK Provizyonu almak için  TIKLAYINIZ.
    6. Halk Bankası Gazi Üniversitesi yemek kartı(Jet Kart)
    7. Adli Sicil Kaydı (e-devlet)

•     Anne - Baba;
    1. Güncel tarihli onaylı maaş bodrosu

2. SGK Hizmet Dökümü(Barkodlu Tescil Kaydı) Barkodlu Tescil Kaydı almak için TIKLAYINIZ.
    3.
    Anne Baba ayrı veya vefatı halinde Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği.Nüfus Kayıt Örneği almak için TIKLAYINIZ.