Duyuru
2015 KYK Bursu'na Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine
13 Ekim 2015 | 06:18

Öğrenci Danışma Merkezi'nden Kredi Yurtlar Kurumu Bursuna başvuru yapan 2015 yılında Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin evrak teslim süresi 16.10.2015 Cuma günü mesai bitimi ne kadar uzatılmıştır.Öğrencilerimizin Kredi Yurtlar Kurumu Bursu değerlendirmesine girebilmeleri için bu tarihe kadar evraklarını Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen teslim etmeleri zorunludur.

İstenilen Evraklar

1.  Başvuru sırasında doldurmuş olduğunuz fotoğraflı Gazi Üniversitesi Sosyal Durum Belirleme, Burs ve Kısmi Zamanlı İş Başvuru Formu( her öğrenci kendisi imzalayacak).

2. Yükseköğrenime yeni kayıt yaptıranlar; LYS, YGS, DGS ve ÖSYS Sonuç Belgelerinin örneğini,

3.  Ara sınıfta okuyan müracaatçılar için öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları ve genel not ortalamasını gösteren not dökümü belgesi (transkript)  (Gazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabilirsiniz)

4. Öğrenci belgesi,

5. Bir adet vesikalık fotoğraf,

6. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

7. Öğrenci engelli ise durumunu kanıtlayan kanıtlayan resmi belge,

8. İkametgah Belgesi

9. Nüfus müdürlüğünden alınacak olan ailede oturan birey sayısını gösteren Nüfus kayıt örneği

10. Aile çalışanlarının iş yerlerinden alınmış Maaş Bordrosu veya emekli cüzdanı fotokopisi yada ailenin gelirini gösteren belge,

11. Anne veya Babanın işsiz olması durumunda SGK’ya ya da Ticaret Odasına kayıtlı olmadığına dair belge,

12. https://www.turkiye.gov.tr/tapu-bilgileri-sorgulama adresinden anne - baba adına kayıtlı mal varlığını gösterir döküm belgesi) ekleyerek, başvuru formunun ilgili alanları imzalanarak Öğretim Kurumlarının Öğrenci İşlerine veya Burs Ofisine verirler.

13. Kiracı iseniz (Anne, babanızın ya da sizin adınıza tahsis olmuş)  kira kontrat fotokopisi

14. Bir tane eviniz var ve bu eve ait kredi kullanmış iseniz kredi kullandığınız bankadan (Anne, babanızın ya da sizin adınıza tahsis olmuş) kredi izleme ve ödeme planı,

15. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Provizyon Sorgulama Belgesi (e-devlet internet sitesinden alınabilir.)

16. Ailede öğrenci kardeş varsa öğrenci belgesi,

17. Anne Baba boşanmış ise mahkeme kararı fotokopisi ya da vukuatlı nüfus kaydı örneği,

18. Anne yada baba vefat etmişse vukuatlı nüfus kaydı örneği,

19. Anne ya da Babanın şehit ya da gazi ise bunu bildirir resmi belge,