KYK BURSU BELGE TESLİMİNE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ
6 Ekim 2016 | 08:21

Kredi Yurtlar Kurumu Burs başvurusu yapmış ve listede (liste için tıklayınız.) numarası olan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen evrakları 14 EKİM 2016 mesai bitimine kadar, Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Belgeleri eksik olan veya  zamanında teslim etmeyen Öğrencilerimiz değerlendirmeye giremezler.

İSTENİLEN  EVRAKLAR

1. LYS ve ÖSYS Sonuç Belgeleri'nin örneği, (e-devlet veya ÖSYM)
  2. Öğretim kurumundan alınmış, devam edeceği sınıfı gösteren onaylı Öğrenci Belgesi
  3. Nüfus Müdürlüğünden alınmış "Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği", (Tüm aile fertlerinin gösterildiği belge )
  4. Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren "Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi" (e-devlet) (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinde adres bilgisi yer alıyorsa bu belgenin alınması gerekmemektedir.)
  5. 2 adet vesikalık fotoğraf,
  6. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  7.  “Adli Sicil Kaydı” dökümü (e-devlet)
  8. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Öğrenciye ait Provizyon Sorgulama Belgesi (e-devlet internet sitesinden alınabilir.),