TÜRK EĞİTİM VAKFI ÜSTÜN BAŞARI BURSU
6 Ağustos 2015 | 07:22

Türk Eğitim Vakfı Üstün Başarı Bursları

Türk Eğitim Vakfı, geleceğimizin liderlerini desteklemek üzere, Üstün Başarı Bursu vermektedir.   Üstün Başarı Bursuna 2015 Lisans Yerleştirme Sınavında MF1, MF2, MF3, MF4, TM1, TM2, TM3, TS1, TS2 puan türlerine göre bölüme girdiği puan ile ilk 5000’e giren öğrencilerden, Mühendislik-Mimarlık, Sağlık Bilimleri, İdari Bilimler, Sosyal Bilimler ve Hukuk alanında öğrenim görecek öğrenciler başvuru yapabilmektedir. 2014-2015 öğretim yılında 9 ay süresince Üstün Başarı Bursiyerlerinin her birine aylık 1.000 TL burs ödemesi yapılmıştır.

TEV Üstün Başarı Burslarından yararlanmak için aday olmak isteyen yukarıdaki şartlara sahip adayların 1-30 Eylül 2015 tarihleri arasında www.tev.org.tr web adresinden başvuru formu doldurması ve istenilen evraklarla birlikte dosyasını TEV’e göndermesi gerekmektedir.