Türk Eğitim Vakfı Burs Mülakatı Yapıldı.
18 Haziran 2019 | 14:29

Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri Birimi, öğrencilerimize burs ve kısmi zamanlı iş başvurularında destek oluyor.

KYK Bursu için başvuru yapan 1758 öğrencimiz, yönetmelik şartlarına uygunluklarına göre değerlendirildi. 687 öğrenciden dosyaları istendi. Dosyasını ileten 277 öğrencinin bilgileri kurulan komisyonda incelendi ve KYK Bursu almaya uygun görülen 103 öğrenci seçildi.

Kütüphanede kısmi zamanlı çalışmak için başvuran 2001 öğrenciden ön elemeyi geçen 1123 öğrenciden dosya teslim eden 251 tanesi 30 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde mülakata alınacak ve 60 öğrenci kütüphanede kısmi zamanlı işe yerleştirilecek.

Türk Eğitim Vakfı burslarına başvuran 576 öğrenci de yine komisyon ile mülakata alınıyor. Mülakatlar sonucunda değerlendirmeyi geçen toplamda 50 öğrenci TEV Bursuna hak kazanacak. Mülakatlar halen devam ediyor.

Öğrencilerle görüşen komisyon, ilgili fakültelerin öğretim üyeleri, ilgili Rektör Danışmanı ve Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri Birimi Yönetim Kurulundan oluşuyor.

Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri Birimi, Rektörlük Yerleşkesi Mediko binası arka tarafında sizleri bekliyor.