Yemekhanede Kısmi Zamanlı İş için Başvuran Öğrencilerin Dikkatine
3 Ekim 2019 | 13:56

Yemekhane'de Kısmi Zamanlı çalışmak için başvuran ve listede numarası olan (Liste için TIKLAYINIZ.) öğrencilerimiz Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri Birimi'ne 31.10.2019 tarihine kadar istenilen evraklar ile birlikte şahsen başvurmaları halinde değerlendirmeye alınırlar.

Önemli NOT: Kontenjanımız 70 Kişidir. İşe alımlarımız kontenjan ile sınırlıdır.

KISMİ ZAMANLI İŞE BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERDE İSTENEN EVRAKLAR

• 1 ADET RESİM
  • 1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • 1 ADET ÖĞRENCİ BELGESİ (GÜNCEL TARİHLİ VE ISLAK İMZALI)
    ÖNEMLİ NOT:
    YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ BELGELERİNİN ALTINA DİSİPLİN CEZASI OLUP OLMADIĞINI NOT DÜŞÜRTMELERİ ZORUNLUDUR.
  • TRANSKRİPT(GÜNCEL TARİHLİ VE ISLAK İMZALI)
  • ANNE VE BABAYA AİT (GÜNCEL TARİHLİ) MAAŞ BODROSU VE BARKODLU TESCİL KAYDI ÇALIŞMAYANLAR İÇİN ÇALIŞMADIKLARINA DAİR BELGE (E-DEVLET)
  • SERBEST ÇALIŞAN ANNE BABA İÇİN; SON YILLARI GÖSTEREN GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ / KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ DÖKÜMÜ ( www.gib.gov.tr adresinden alınabilir.)
  • ÖĞRENCİYE AİT BARKODLU TESCİL KAYDI VE SGK PROVİZYON BELGELERİ (E-DEVLET)
  • ADLİ SİCİL KAYDI (E-DEVLET)
  • ANNE BABA VEFAT YA DA AYRI İSE (ANNE VEYA BABAYA AİT)VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET)
  • HALKBANKASI GAZİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ İBAN NUMARASI