Üniversitemiz, 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarına Katıldı
18 Mayıs 2022 | 15:50

Kurulduğu 1926 yılından bu yana bilimsel bilgi üretmenin yanı sıra gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası etkinliklere de katılmaya azami önem veren Üniversitemiz, “4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı”ndaki yerini açtığı stant ile aldı.

ATO Congresium'da yapılan fuara Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Tusaş-Kazan MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman Emre Eyimaya, Şube Müdürü Emine Sözer, öğretim üyeleri, öğrenci toplulukları ve öğrenciler katıldı.

Ana salonda yapılan açılış törenin ardından Üniversitemiz standını gezen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve beraberindekiler fuara katılan tüm kurum ve kuruluşların stantlarını gezerek görüş alış-verişinde bulundular.

-1-1-1