Depremden Etkilenen Öğrencilerimiz İçin Sosyal ve Psikolojik Destekler
24 Şubat 2023 | 09:01

Gazi Üniversitesi depremin yaralarını sarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Düzenlediği ayni yardım kampanyası ile deprem bölgesine 17 tır ve 3 kamyon malzeme gönderen Üniversitemiz, deprem bölgesine sağlık ekipleri ve teknik destek ekipleri yolladı. Üniversitemiz şimdi de depremden etkilenen öğrencilerimiz için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı aracılığıyla sosyal ve psikolojik destek hizmeti veriyor.

Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Merkezimizde psikolog ve psikolojik danışmanlarımızın oluşturduğu ekiplerimiz depremden etkilenen öğrencilerimize psikolojik ve sosyal destek sağlayacak.

Aynı zamanda Üniversitemizin imkanları dahilinde depremden etkilenen öğrencilerimize kısmi zamanlı çalışma, ücretsiz öğlen yemeği bursu, uzaktan eğitime erişim ve İnternet (GB) yüklemesi konusunda da destek verilecek.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://odm.gazi.edu.tr/ adresinden ve (312) 202 28 75 / (312) 202 89 84 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

-1
background image