Öğrenci Toplulukları Binasının Açılışı Yapıldı
23 Haziran 2022 | 10:22

 

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları yeni binalarına kavuştu. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından Öğrenci Toplulukları Binasının açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrenci topluluklarının faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi. Öğrenci topluluklarının, öğrencilere sosyal ve kültürel anlamda gelişme fırsatı verdiğini dile getiren Prof. Dr. Musa Yıldız, toplulukların faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Açılışta, Rektörümüze Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat ve Prof. Dr. Yücel Gelişli’nin yanı sıra Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Sosyal İşler Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. Selami Candan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Ragıp Akyürek, Personel Daire Başkanımız Mehmet Ali Özkan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Öğr. Gör. Hacı Doğan, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uslu ve Öğrenci Toplulukları üyeleri eşlik etti. 

Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasının ardından Öğrenci Toplulukları Binasının açılışını gerçekleştirdi. Üniversitemizde farklı alanlara yönelik kurulmuş olan 148 öğrenci topluluğu faaliyet gösteriyor. Öğrenci toplulukları gerçekleştirdikleri etkinliklerle kendi amaçlarının yanında sosyal hayata da dokunuyor. Öğrencilerimiz ziyaret ettikleri yerlerdeki sosyal, kültürel yapı da öğrenme fırsatını yakalıyor. Ayrıca öğrencilerimizin kendi iradeleriyle yaptıkları her tür topluma yararlı etkinlik, onların ekip çalışmasının önemini anlama, liderlik yapma, birlikte hareket etme becerilerini geliştirmelerine ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına yardımcı oluyor. 

1-11-11-1

background image